امروز ما میخواهیم نوعی از سوله، به نام سوله های سبک آماده را برای شما شرح داده و کاربردهای آنها را بیان کنیم.
سوله های سبک سولههایی هستند که با وجود قدرت و استحکام بالا، در آنها کمترین میزان فولاد مصرف شود. کاربرد اصلی سوله های سبک در مکان هایی است که نیازمند دهانه ی بزرگ می باشد. نوع دیگر و مشابهی وجود دارد که سوله های فوق سبک و یا لوله ای نامیده می شود و نباید این دو را اشتباه گرفت زیرا دارای تفاوت های زیادی هستند.
سوله های سبک را نباید به این علت که سبک اند نا کار امد و ضعیف دانست بلکه این نوع سوله ها دارای مزیت هایی همچون :
این سوله ها را بر اساس چهار ویژگی قیمت گذاری و مهندسی میکنند که شامل موارد زیر میشوند.
سوله های سبک همانطور که گفتیم نه تنها ضعیف نیستند بلکه قدرت بالایی دارند. یکی از این موارد استفاده از لولههایی مقاوم برای احداث این سوله ها است که می تواند آن ها را از زلزله ها و باد های شدید در امان نگه دارد.
برای نصب این سوله ها از پیچ و مهره و در بعضی مواقع لازم از جوشکاری استفاده می شود.
هزینه ساخت سوله متناسب با ابعاد سوله و محل نصب آن مشخص میشود. برای تعیین ابعاد نیز باید مشخص شود که سوله را برای چه کاربردی میخواهید.
سوله های سبک آماده در صورتی که دهانهای کمتر از ۷۰ متر داشته باشند، نیازی به ستون وسط ندارند و حداکثر اندازه برای دهانه سوله ۹۰ متر می باشد.
سوله سبک به دلیل مصرف آهن کمتر در مقایسه با سازه های مشابه خود حدود ۵۰ درصد در سازه و ۳۰ درصد در اجرای فونداسیون مقرون به صرفه میباشد.
سوله به عنوان اسکلت ساختمان کار می شود و دیوارههای آن را میتوانید با بلوک یا آجر یا ساندویچپنل کار کنید. همچنین برای سقف ساختمان امکان استفاده از ورقهای سبک و مقاوم وجود دارد.
قیمت گذاری سوله های سبک بر اساس متر مربع انجام می شود و این قیمت به طور لحظه ای و متغییر است زیرا مواردی همچون نوع ساخت سوله، رنگ، جنس آن و….. در قیمت گذاری تاثیر گذارند و حتما باید کارشناس، محیط احداث سوله را ببیند و براساس نیاز شما از سوله نسبت به زمینی که در ان احداث می شود بر اورد قیمت کند.
شرکت آمریکایی MIC، در حدود ۲۰ سال پیش، نسل متفاوتی از سوله های سبک را با سیستمی به نام UBM طراحی کرده که به دلیل قابلیت های ویژه ای از قبیل مقاومت بالا، اجرای سریع و مقرون به صرفه بودن، روز به روز با استقبال بیشتری مواجه شده است.
محبوبیت و تنوع این سیستم در ساخت انواع سوله ها با کاربردهای مختلف تجاری، صنعتی، کشاورزی، ورزشی و انبار به قدری بوده که هم اکنون تمامی کشورهای پیشرفته و بسیاری از کشورهای دیگر در سراسر جهان از این سیستم در احداث سوله های خود بهره می گیرند.
سیستم UBM برای ساخت و اجرای سوله های بدون اسکلت طراحی شده و با استفاده از آن می توان با سرعتی بالا و طراحی ساده، سوله هایی ارزان قیمت و در عین حال مقاوم به دست آورد. سوله های UBM بدون استفاده از هیچ گونه ستون، خرپا، جوشکاری و حتی چسب یا بتونه کاری ساخته می شوند.
همچنین شما میتوانید این سوله هارا در صورت عدم نیاز به فروش برسانید.